Галена разбуни духовете в социалните мрежи след нов пост, свързан с екс-приятелката й Преслава.

От дълго време двете певици са уж в "тиха война" и в интервютата си не обелват и дума една за друга, когато са снимани, но по стара българска традиция от месеци индиректно постват статуси в интернет, в които целта е всяка от тях да се припознае, пише hotarena.net.

Седмици след като Галена обра всички поп-фолк награди за 2016 година, явно отново наяве е излязла старата вражда за скандалното награждаване на Преслава през 2015 година.

Припомняме, че гафовете в избора на победители до такава степен разгневиха фенове и изпълнители, че дори за първи път от години такава церемония не се организира година по-късно.

Двете певици още нямат смелост да се изяснят очи в очи, но определено болката им една към друга е явна. Враждата изкара от устите на двете думи, които може би не са си казвали и във времената на вярното им приятелство. Преслава почти се разплака пред водещата Емилия Стоянова, а Галена заяви, че силно я боли от загубата на приятел.

Точно в този смисъл са и последните много силни изповеди на Фолк идолът на 2016 година:

„Ако в даден момент чуете, че се отказвам от хора, на които държа и са ми скъпи, то бъдете сигурни, че те са направили всичко възможно за това. Не хвърлям думи и хора на вятъра, освен ако не ми забият нож в гърба“- са само част от силните думи на звездата, повече от обръщението може да видите на снимката отдолу в галерия, но не и в профила на Галена в Instagram, тъй като звездата я изтри.