Галена отново показва, че е една от най-обичаните и популярни български изпълнителки. Само няколко месеца след турнето си в Америка, тя отново получи покана за музикален тур в САЩ.

В началото на месец май Галена ще прекоси Океана, за няколко концерта пред българската общност. Засега е сигурно, че на 9 май звездата ще пее в Лас Вегас, на 12-ти в Чикаго и на 13-ти – в Маями. С нея ще пътува и Иво Моллов – Гугутката, което е гаранция, че шоуто ще бъде много горещо.

“Често пея в чужбина, срещам се с много българи и чужденци, но винаги говоря с гордост за България! Имаме си всичко – планини, реки, море, минерални извори, хубав климат, четири сезона... абсолютно всичко. Трябва да се гордеем с това! Нашите земи са плодородни, прекрасни, красиви“, казва Галена в ефира на телевизия “Планета“.

Във филма “Истински щастлива“, който ще получи премиера тази сряда, хитовата изпълнителка говори с много любов и вълнение за своето семейство, музиката и публиката. Галена прави равносметка на своите 14 години с музикална компания “Пайнер“ и отправя поздрав за предстоящите празници към всички зрители, пише planeta.tv

“Аз винаги се гордея, че съм българка! За целия ни народ трябва да бъде гордост, че сме българи. Трябва да сме обединени, трябва много да се държим и да не сме чуждопоклонници“, категорична е певицата.

Филмът за Галена “Истински щастлива“ гледайте на 4 април от 17:00 часа в ефира на телевизия “Планета“.