Снощи музикалният канал "Планета" отбеляза 15 години.

По традиция, звездите от компания "Пайнер" отбелязаха с концерт годишнината.

Шоуто бе в зала "Арена Армеец", която не можа да бъде изпълнена до краен предел, но все пак публика не липсваше. Развълнувани фенове бяха дошли чак от Ловеч за концерта, видя Lifestyle.bg.

Шоуто стартира с дуета на Цветелина Янева и Галена - "Пей сърце", който се очерта, като хит на лято 2016. За първи път, на родна сцена, се представи холограма на изпълнителките - изобразяване, което позволява възпроизвеждането на триизмерни образи, с помощта на лазер.

От близо година този метод е изключително модерен. Използва се дори при някои спортни отразявания. Пример за това е новият музей на "Милан", където се излъчва 10-минутно филмче с футболисти на отбора, представени именно чрез холограма.

Малко по-късно, едната половинка от дуета - Цветелина Янева, излезе още веднъж на сцената, този път от кръв и плът. Галена обаче не взе участие, освен чрез излъчването на триизмерния образ в самото начало на концерта.

Не стана ясно дали тя все още е сърдита на Пайнера, който в началото на годината даде желаната статуетка за "Певица на годината" отново на Преслава. Тогава Галена се обиди и не присъства на церемонията. Сега тя отново не излезе на сцената. В момента изпълнителката е бременна, но едва ли само това е причината да не се появи, тъй като преди 7 години, когато бе бременна с първото си дете, тя не само пя на годишни награди на "Пайнер", но и бе водеща на самото събитие. Изглежда тогава бременността не й попречи.



Друга основна изпълнителка на "Пайнер" също не се появи на сцената снощи. Това бе Джена, която също очаква дете. Тя обаче обяви дни по-рано, че няма да вземе участие на концертта именно поради тази причина, като съобщи, че ще изгледа шоуто в залата.