Галена тотално се пропи. Фолк певицата до такава степен е започнала да залита по алкохола, че вече става притеснително.

Изпълнителката все по-често надига чашката по участия, а очевидно влечението по нея не спира. На последното си участие, фолк звездата обикаляла от маса на маса, да вдига наздравица с всеки, който иска да я поздрави, разказват очевидци. А поведението й още повече радвало публиката, която направо изпаднала в еуфория от отношението на любимката си.

За навика на Галена, да се черпи на участие, не се знае нито от вчера, нито от днес. Фолк певицата е известна с това, че пие здраво по време на шоу изяви.

Нейна запазена марка на концерт е да изпие цяла табла шотове с текила, надигайки чашките само с уста. Малцина има дълбокото гърло на певицата и нейния кураж, но тя редовно демонстрира таланта си пред камерите.



Що се отнася до самата Галена, фолк дивата никак не се притеснява от факта, че проявява подобно поведение пред феновете. Изпълнителката доволно често изпълнява коронния си номер, пише „България днес“, цитира hotarena.net.

За почитателите на певицата е нормално да видят любимката си не само порядъчно почерпена, но и да надига шотове пред тях. А самата Галена твърди, че просто иска да се забавлява и да прави шоу по този начин.

Дори барманите обаче завиждат на таланта й да изпие на един дъх два шота текила, още преди да е изпяла първия куплет от песента си.