Фолкфурията Галена продължава да сваля килограми. След като през летния сезон певицата от Смядово олекна с 10 килограма, през последния месец теглото й е намаляло с още 5 кила.

Галена разкрива, че тайната за добрата й фигура се крие в консумацията на суши. Комбинацията от ориз, водорасли, зеленчуци и риба я засища, без да трупа излишни килограми.

''Освен вкусно е и диетично. Най-калоричната съставка на нуритата е сиренето ''Филаделфия", но то е в много малки количества и не оказва влияние" - коментира хитовата изпълнителка.

В списъка на забранени храни за Галена попадат шоколад, тестени изделия, газирани напитки и твърд алкохол. Тя допълва, че много обича да ходи на фитнес, но заради натоварената й програма от участия рядко стига до залата.

Именно умората от многото работа също е сред причините Галена да отслабне толкова драстично - коментират нейни фенове. Те се притесняват, че певицата скоро може да боледува, защото тялото й изглежда все по-омаломощено.

Галена никога не е била едра жена, но качи десетина килограма след раждането на сина си Стефан. След това тя поде война срещу килограмите, но дълго време не можеше да влезе във форма. Сега обаче изглежда перфектно, пише lifestyle.bg.