Голи танцьорки ще подгряват шоуто на Галена, с което звездата на „Пайнер” смята да се завърне на сцената ден след като вторият ѝ син стане на три месеца.

Предвидено е това да стане в най-големия столичен клуб, а шоуто да продължи цели 9 часа и да бъде толкова скандално, че да се помни с години, научи HotArena.

Самата певица намекна с кадър от специална фотосесия, че всичко ще мине под знака на източната култура, съчетана с не много дискретна еротика с елементи на садо-мазо стилистика.

Гостите ще бъдат посрещани от гейши, а един от гвоздеите в програмата ще бъде шоу с танцьорки, които по чисто голи гърди ще се грижат за настроението на присъстващите в залата.

Цените за вход са почти символични, но на фона на парите, които шефът на Галена – инж. Митко Димитров, иска за билет за концертите на „Пайнер”, някой би казал, че са високи. Така или иначе, който реши да гледа шоуто ѝ, едва ли ще остане само с един билет в ръка. Очаква се в клуба да се лее алкохол като из ведро.

Плътно до Галена ще се движи и новата ѝ най-добра приятелка – колежката ѝ Деси Слава. Звездата на „Като две капки вода” по принцип не обичала да свири втора цигулка, но в случая била съгласна, предвид мащабите на събитието. Говори се, че и двете били надули хонорарите специално за случая.

Според слуховете, Галена поискала 8 бона вместо обичайните 6, които взима за участие, а Деси Слава – 7 вместо 5.

Двете имат още един много близък приятел сред колегите, който обаче неизвестно защо няма да излезе на сцената същата вечер. Това е Галин. Той е един от малкото изпълнители на „Пайнер”, които преди време открито застанаха на страната на Галена във войната ѝ с Преслава.

Между другото, именно певица №1 на Добрич се очаква да се разпише в същата сграда само 6 дни преди голямата си конкурентка в „Пайнер”. Тя обаче ще излезе пред публиката с далеч по-скромно шоу.