Една от най-очакваните песни тази есен е "Аларма" на Галена, Емилия и Малина. Парчето се подготвя дълго време от хитовия тандем Цветан Спасов и Росен Димитров.

Песента вече е записана, но първоначално насрочената дата за снимки на клипа бе променена в последния момент. В интервю за радио "Сигнал плюс" Галена обясни какви са причините.

"Имаше проблем при снимането, защото все пак сме три. Аз имах доста участия в чужбина, пътувах доста, когато аз съм свободна, една от двете не е. Трудно е и трите да се съберем в един момент, затова на 25 и 26 са снимките. Очаква се да е нещо много забавно. Хубавото е, че сме решили да направим и мейкинг на цялото заснемане, което предполагам ще зарадва хората. На мен лично винаги ми е било любопитно да гледам как се снима видеоклип. Когато сме трите, обстановката със сигурност ще е много ведра и забавна, ще има много хора около нас, голям екип. Ще се вземе интервю от всички" - разкрива Галена.

Тя все още не се е запознала лично с актрисата Латинка Петрова, която ще участва във видеото.

"Наистина съм много заета и не ми остава никакво време. Малина се занимава със срещите с Латинка Петрова. Но по нейни думи Латинка е невероятен човек, който с нетърпение очаква заснемането на клипа. Много е ентусиазирана" - казва Галена и споделя какви точно са намеренията на екипа за видеото.

"Стигнахме до извода, че клипът трябва да забавлява хората, за мен това е най-важното, а и песента, който я е чул, започва да се смее. Моята молба към двете беше да няма суета в целия клип, да няма визии, а просто да сме ведри, усмихнати и да забавляваме хората. На някой, ако не му хареса песента, просто да го завладее клипът и оттам да намери нещо в песента или обратното".

По думите на Галена: "Песента носи такова настроение, че хора, които не слушат тази музика, наистина ще се заинтересуват и ще им е приятно" - сигурна е певицата.

Източник: Signal.bg