Галена опроверга поредния слух, че със съпруга й Галин са разделени от месец и тя е преместила постоянния си адрес в София.

Чалга певицата Галена скача в кожата на вдовица във видеото към новия си сингъл. Песента ще се завърти в ефир веднага след големия концерт на „Пайнер” в „Арена Армеец” на 1 декември. „Парчето е в стил “Спри ме”, нещо, което отдавна не бях пускала и мисля, че ще се оцени и хареса.

Този път във видеото ще ме видите в роля, ще играя вдовица. Въпреки това отново не изневерявам на екстравагантния си вид и визия. Компания ще ми правят едни от най-красивите жени в България, те са модели, някои от тях работят в чужбина. Тяхната роля е същата и се радвам, че успяхме и да се посмеем, и да поплачем.”, сподели за „Планета тв” звездата.



Тя опроверга поредния слух, че със съпруга й Галин са разделени от месец и тя е преместила постоянния си адрес в София. „Семейството ми ще го има до тогава, докато аз реша, а не докато медиите кажат. Страстта между мен и Галин я има, двамата много се обичаме.”, обясни хамелеона на фолка.

Близка приятелка с Преслава, която записа паметно участие в последния сезон на „Вип брадър”, Галена е категорична: „Аз не бих влязла в такова шоу заради Стефан и Галин. Преслава няма дете, не й се налага да дава обяснения на мъжа си. А и аз не обичам изкуствено създадени сюжети, с които карат хората да прекрачват някакви граници заради рейтинга.”