Фолк певицата Галена заяви за втори път официално, че повече никога няма да се разсъблича на сцената и да показва на почитателите голия си задник.

Изказването на брюнетката предизвика вълни от коментари, а спорещите съвсем естествено се разделиха на два лагера – за и против.

Абсолютно подкрепящи идеята на разкрепостената певачка се оказаха представителките на нежния пол, които поощриха намеренията й. Някои от тях съвсем открито заявиха, че заради такива като Галена, мъжете им винаги били недоволни.

Представителите на силния пол обаче възроптаха срещу перспективата никога повече да не видят прелестите на фурията и дори решиха да организират подписка в своя защита, пише skandalno.net.

Галена обаче останала непреклонна пред молбите на самците и била повече от категорична, че няма да има и повече секс филмчета с нейно участие. Който гледал досега – гледал, който не е си е за негова сметка. Тя вече искала да стане делова жена, а и съпругът й Галин напоследък все по – често започвал да се таралежи заради голите й изцепки.

''Предстои ми пълна промяна в стила на поведение. Възнамерявам да се превърна в делова жена и никой няма да ми пречи. Преверзна ли съм, люта ли съм, гореща ли съм – тези неща ги забравете. Отсега нататък аз съм госпожа Галена” – изрепчила се певицата.