Фолк певицата Галена е поредната звезда, която се повлия по най-новата мода, а именно – връщане на девичеството. Модерна манипулация, осигурява на зрели жени възможност да се почувстват отново неопетнени, а певицата се присъедини към тях.

Както вече писахме, ексцентричната чалга дива се е подложила на хименопластика и е възвърнала своята моминска чест, загубена още в ранна тийнейджърска възраст, упорито се мълви из музикалните среди.

А каква е причината да го направи? Певицата от Смядово решила да изненада своя мъж – бизнесмена Галин Атанасов, за семеен празник наскоро. Тъй като съпругът й не е първият мъж в живота й, тя решила да го изненада, като му даде възможност да се почувства такъв, сюрпризирайки го по този доста екстравагантен начин, пише „Уикенд“, цитира HotArena.



Чалга клюкарките нареждат, че Галена се е превърнала отново в девица в частна клиника по пластична хирургия в Пловдив. Болничният й престой останал тайна за всичките й дружки, тъй като цялата процедура отнела едва 3-4 часа.

Самата операция, която се счита за лека и се извършва под местна упойка, траела не повече от 30 минути. За джоба на Галена, интервенцията не струвала почти нищо – няма и 2000 лв.



Чак след като изненадала съпруга си с жеста, изпълнителката се похвалила тук-там за невероятната им нощ. Боляринът бил в истински възторг и дори искал още подобни изживявания.

Щом се разчуло, две от колежките на звездата веднага решили да пробват новата екзотична мода в пластичната хирургия. Най-вероятно става дума за Преслава и Деси Слава, които в момента си карат морския айляк със семейство Атанасови.



Галена подучила и своя колега Фики Стораро, как да преметне родителите си, ако някой ден си намери булка, която преди него е била и в чужди легла. Не е тайна, че майката на Фикрет, Валя, се е дала недокосната на баща му Тони Стораро едва 16-годишна и в семейството се надяват, че и големият им син ще се ожени за непорочна.

Разкрепостената Галена успокоила Фики, че дори и да си намери вече обучено в секса маце, ще я прати за „шеф и кройка” при нейния доктор, който ще я ремонтира набързо...