Фолкфурията Галена спира да пее - разтръби „България днес”.

В дъното на тази драматична за феновете на фолка новина е пословичната ревност на мъжа й Галин - отбелязва таблоидът.

На бизнесмена му дошло до гуша половинката му вечно да отсъства по нощите. Когато Галена била на участия, Галин се опасявал, че тя може да попадне в лоша компания и да му кръшне. Заради натоварената си програма изпълнителката напоследък не обръщала достатъчно внимание и на 4-годишния им син Стефан, което вече преляло чашата на търпението. Неотдавна вафленият бос Галин казал на любимата си: „Или аз и Стефан, или пеенето! Ти си майка - ще си стоиш вкъщи и ще си гледаш детето!”

Това наранило истински чалгаджийката от Смядово, но след като обмислила ситуацията, решила, че семейството все пак е на първо място сред приоритетите й, пишат от kliuki.bg.

Тя склонила временно да зареже професионалните си ангажименти, но се зарекла да се завърне на музикалната сцена, когато нещата в семейството й се успокоят. Галена първоначално ще разреди участията си и постепенно ще се покрие зад стените на луксозния си дом във Велико Търново. Там известно време ще се изявява като домакиня и примерна майка - отбелязва изданието.