#Мамаураган винаги се е отличавала с оригинален подход, както в музикално, така и във визуално отношение.

Неслучайно тя е носител на многобройни награди, а последното признание за нея отново е свързано с модните ѝ превъплъщения. Галена е сред 10-те най-стилни жени в България, според класация на популярно светско предаване.

“Галена е истинска еманация на световната мода и ексклузивна представителка на всичко ново за България. #МамаУраган е шик. Ако искате да разберете коя е най-новата модна тенденция - не купувайте списания, не разглеждайте каталози, а отворете профила на Галена в мрежата и ще сте в час”, с тези думи авторите представят звездата на “Пайнер”.

Нейни колеги от музикалния бранш признават, че Галена винаги е успявала да бъде предвесник на новите тенденции и трендове у нас, а стилът й определено е ярък и запомнящ се.



“Това е единствената жена в поп фолка, която е готова на всякакви провокации”, коментира и стилистката Антония Йорданова.

Последният проект, който Галена представи - “Moro mou”, отново я показва в различна светлина, разкривайки експериментаторският ѝ дух и артистична натура.