Въпреки многобройните си ангажименти това лято, поп-фолк певицата Галена намери време да се позабавлява с приятели.

Преди дни изпълнителката на парчето “Дай ми” бе засечена да купонясва с голяма компания в Слънчев бряг. Оказа се, че освен фен на черните ритми Галена си пада и по електронната музиката. Затова когато има възможност певицата се отбива в курорта, за да послуша и потанцува под звуците на най-известните хаус парчетата.

След дуетите, които направи с родните рапъри - 100 Кила и Кристо, Галена е готова за нови предизвикателства.

“Зодия Близнаци съм и съм склонна към експерименти.” – признава поп-фолк дивата.  “Mascota ми е сред любимите диджеи и нищо чудно скоро да направим нещо заедно.”

Освен за музикалните си планове, певицата открехна завесата и за бъдещето на модната линия, с която се захвана наскоро:

"През септември ще излезе новата ми колекция. Тя ще е вдъхновена от пънк вълната и в нея ще присъстват не само официални тоалети, както беше в дебютната ми линия. Ще има костюми, сака, панталони, по-лежерни дрехи.”

Галена споделя, че модната й марка е предпочитана вече и от нейните колежки – Преслава, Глория, Цвети Янева. Анелия дори облякла неин официален тоалет на рождения си ден.

И макар, че сега е на морето, истински Галена ще почива едва през зимата. Дотогава ще разчита на ден-два за релакс край басейна пред хотела.

“Чупките и стойките ме натоварват. Отиваме на плаж не за да си показваме тоалетите, нали? Лично аз на подобно място избирам да съм без грим и прическа. Мисля, че трябва да сме адекватни къде отиваме.”

Снимки: Bedroom Beach