Фолкдивата Галена отпразнува своята 36-и рожден ден и направи лично признание. „По принцип не обичам да празнувам рождения си ден. Но тази година ще го направя. Защото мога. Защото аз и близките ми сме здрави. Защото се научих да ценя поводите, които ни събират заедно. Защото мога да виждам усмивките ви. Така бих дефинирала щастието. Благодаря, че не пропуснахте да ми покажете обичта си и днес — друг подарък не искам. Стигате ми“.

Hotnews.bg припомня, че и певицата, и единият й син изкараха коронавирус миналата година и явно болестта доста е променила вижданията на певицата. От снимката се вижда, че тя е възвърнала добрата си форма и затова може да си позволи да позира до мъжа си със супер къса пола и риза, която едва прикрива бюста й. С днешна дата някогашното момиче от Смядово е истинска фурия на сцената, а повечето светски хроникьори я определят като хамелеона на жанра. Именно в това се крие и голяма част от успеха. Можеш да я видиш днес с руса дълга коса, а утре с черна и подстригана мъжки фасон. Феновете на Галена са безброй и тя не изпуска момента да им благодари за цялата любов и подкрепа.

В годините Галена прави безброй участия у нас, концерти в Европа и три турнета в Америка. Успехът я съпътства на всяка крачка, което неминуемо става причина за много злоба от страна на лоши хора. Човекът, който винаги е до нея и й помага е нейната половинка Галин. С днешна дата двамата са по-спокойни и влюбени от всякога, но и те като всяко друго семейство са имали трудности. Преди години Галена сподели, че са били на косъм от раздяла. Синът им Стефчо става причината двамата да преоткрият любовта си и да се съберат