През юни фолк дивата Галена засне видеоклип към новата си песен ''Много ми отиваш''. Изпълнителката отново се довери на режисьора Жоро Манов, с когото е работила върху парчето ''Спри ме''.

''Това е клипът, в който съм вложила най-много и емоция, и средства. Точно такива клипове заслужават да са на тези места, които заемат. Никога не съм хвалила сама нещата си, но в случая без да скромнича, похвалата е към целия екип и към режисьора, защото много добре е пресъздал това, което аз съм искала да кажа в клипа'' – споделя певицата.

По думите на певицата в клипа към ''Много ми отиваш'' ще видим една коренно различна Галена. Изпълнителката разкрива, че в него тя изобщо не пее.

''Снимах отново с Жоро Манов. Пак нещо различно. Надявам се, че ще се хареса. Интересното в новото видео е, че въобще не пея. Присъствам, но по друг начин. Клипът е изцяло имиджов, но в същото време аз не пея песента'' – загатва Галена.

Изпълнителката на ''Пайнер'' споделя, че вече няма търпение да представи новата си песен пред своите почитатели и да разбере дали ще я харесат, пише blife.bg.

''Както е тръгнало, може и да си позволя да пея песента по участия и без да съм дочакала да излезе  видеоклипът. Тази песен трябваше да излезе лятото, а лятото си отива. Искам да си спомням с нея за лятото'' – допълва Галена.