Певицата Галена издаде в новото спортно шоу ''Пред банята'' по TV7, че Боби и Ники Михайлови са най-добри в танците сред лицата на родния футбол.

Тя направи признанието през своята колежка Лияна, която води спортно-светската рубрика на предаването. Домакините сюрпризираха Галена с вана в студиото. Тя от своя страна предложи в шоуто да има още една рубрика – ''във ваната''.

Дамите не чакаха дълго и поканиха водещите Кошлуков, Александров и Райчев да потанцуват на бразилския хит ''Ai Se Eu Te Pego''. Ники Александров не се подаде на предизвикателството, но бе подобаващо отсрамен от колегата си Иво Райчев, който обра овациите в студиото.

Вдъхновен от това изпълнение и от танците на Кевин Принс Боатенг от Милан, Емил Кошлуков нахлупи бомбе и изпълни основните стъпки от ''Billie Jean'' на Майкъл Джексън. Освен с танцови умения Боатенг попадна в полезрението на водещата Лияна с признанието на приятелката му Мелиса Сата, че е получил контузия на терена, заради прекалено много секс.



Със старта на ''Пред банята'' започна и игра във Фейсбук страницата на шоуто, в която ще се раздават награди за зрителите. Всеки, който се регистрира на адрес , ще има шанса да отговори на седмичен въпрос и да се сдобие с таблет или екип на националния отбор по футбол. Тази седмица въпросът е ''Кой е по-толерираният отбор от съдиите – Левски или ЦСКА?'', а победителят ще бъде изтеглен следващия понеделник в предаването.