Галена е фурия на сцената и знае как да вдига градуса на настроението по време на своите клубни изяви.

Затова не е случайно, че и това лято работният й график е изпълнен до краен предел. Още повече, че актуалното парче на певица #TheBo$$ е един от безспорните хитове на Лято 2017.

Многобройните почитатели на звездата на телевизия “Планета” пък не пропускат да я отрупват със суперлативи в социалната мрежа за незабравимите си музикални срещи с нея:

“Уникална е! За първи път я гледах и съжалявам, че не съм ходила на нейни изяви до сега. Тя е невероятна, много красива, готина, купонджийка, земна и умее да забавлява публиката... Възхитена съм! Просто е номер едно!!! Няма равна! Браво!”, написа фенка в официалната страница на певицата във Facebook за купона в култовия “Планета Пайнер Клуб” в Слънчев бряг този уикенд.



И тази седмица почитателите на Галена ще могат да се забавляват с нейните хитове на живо. В сряда изпълнителката е специален гост в Пловдив, а на следващия ден песните й ще радват меломаните в морската столица, Варна. В петък вечер Галена ще пее за почитателите на поп-фолка в Студентски град в София.