Галена планира грандиозно тържество за четвъртия  рожден ден на сина си Стефан ”.

Певицата сподели как малкият сам направил списък на приятелите, които иска да покани, към тях мама и татко добавили техните и накрая се оказало, че поканените са около 70-80. 

"То си стана малка сватба”, пошегува се Галена e в ефира на Нова телевизия. Тя обаче не съжалява, че в събота, на рождения ден на Стефчо, ще се налага да посреща толкова много хора, защото приема този ден за свой празник.

Самата тя не обича рождения си ден и предпочита да прехвърля емоцията към деня, в който е станала майка.

Въпреки че нарече тържеството "малка сватба”, звездата не коментира дали такова събитие наистина ще има.

Както е известно, в пресата често се появяват слухове за сватба между Галена и бащата на детето й Галин. Последният път повод за такъв слух стана снимка, на която Галин е на колене пред Галена.

Тя обаче обясни на Гала, че той прави така, като се почерпи. Така и не стана ясно дали поп фолк дивата иска да е булка, или не. Галена обаче не скри желанието си да стане отново майка. Тя обясни в "На кафе”, че Стефчо си е поръчал братче. "Преди искаше сестричка, за да я пази, но сега иска братче”, допълни Галена. На въпроса на Гала дали мама и татко работят по въпроса, певицата отговори, че това е "Божа работа”.