Галена, която временно се оттегли от сцената и е в очакване на втората си рожба, сподели пред камерата на Signal.bg, че не е спряла да работи по новите си проекти.

Фолк изпълнителката на "Пайнер" използва времето до появата на втория й син, за подготовка на нови сингли, които ще пусне през 2017-а.

"Не мога да мързелувам и да бездействам. За мен това означава да линея и да не се чувствам добре. Работя си. На новогодишната програма ще представя нова песен, която имам от 2-3 години, но все не й оставаше време да я пусна Казва се "Мина ми" и е гръцки кавър. Купих я още преди 2-3 години, но наистина не й беше дошло времето. Не обичам да пускам нещо на всяка цена, обмислям, гледам да са различни песните, като тази на Криско, на когото му благодаря, че се съгласи и направи песен за мен" - разказва тя пред водещата Емилия Стоянова.

Галена е най-различната, атрактивна и винаги актуална фолк звезда, която не пести сили и ентусиазъм, впуска се в смели решения за своите проекти и публиката я възнаграждава с обичта си, а колегите й от различни жанрове не пестят суперлативи за професионализма й.

"Вече не аз предлагам на мои колеги от други жанрове. Конкретно от поп музиката с предложения а дуети, не аз, а те ме търсят без никакви скрупули, което се дължи на това, че аз и целият ми екип се стремим да правим различни неща. Рано или късно това се оценява от хората" - подчертава тя.