Фолк певицата Галена гони Ким Кардашиян по пищни задни части. Изпълнителката демонстрира бразилско дупе по време на почивката в Санторини.

Докато се снима опъната по бански на хамак, фолкаджийката не пропусна да демонстрира пищните си форми отзад.

Слуховете носят, че изпълнителката си е сложила импланти, за да увеличи задните си части и съдейки по сочното й дупе, може и да се окаже вярно. Допреди няколко месеца, изпълнителката се подвизаваше с далеч по-скромни атрибути, но днес изглежда феноменално.



Палавият кадър на Галена стана хит в мрежата, а както е тръгнало, певицата скоро ще надмине и Ким Кардашиян по популярност. Както е известно, американската риалити звезда умира да си показва задните части пред камерите, но този път дори тя не може да се конкурира с родната фолк звезда.



Това не е първият кадър, на който Галена показва апетитни задни части. В клипа към песента си „Пантера“ тя не пропусна да се похвали със стегнато барабанче, но дори пред камерите, то бе двойно по-малко отколкото сега.



Освен изумителните си нови задни части, фолк фурията май се е тунинговала и отпред. Последните й снимки показват, че бюстът е доста по-голям в последно време, което стана и повод за възторжени коментари в мрежата.