С нова визия Галена успя да изненада феновете си.

Певицата сияе на своите клубни участия с нова прическа и в страхотна форма. Разбира се, това успя да привлече вниманието на меломаните, които са категорични, че тя е истински хамелеон както визуално, така и в музикално отношение.

Само преди броени дни Галена представи първия си съвместен проект с Деси Слава “В твоите очи”. Певицата не скри удовлетворението си от работата по песента, а също и от нейния прием от страна на публиката. Изпълнителката изрази благодарност към всички, които са вложили част от своя професионализъм и труд, за да бъде факт “В твоите очи”.



“Благодаря на Деси Слава, която е една необикновена жена и певица. Благодаря на Даниел Ганев за прекрасните музика и аранжимент и на Мариета Ангелова за страхотния текст, който успя да ви докосне. Благодаря на Жоро Манов и неговия екип за красивото видео и на добре познатия ви мой екип, с който за пореден път се постарахме за вас. С Деси си пожелахме песента да достигне до сърцата ви и да успее да предизвика тази емоция, която предизвика у нас, докато я създавахме. Друго не искаме”, написа Галена в официалната си фейсбук страница.