През 2016 година Галена бе избрана за лице на един от най-големите и луксозните модни портали за онлайн пазаруване - Luisa Via Roma.

Специално за целта изпълнителката пътува до Флоренция, където реализира модна фотосесия. Към днешна дата, всички почитатели на модата и стила на Галена, могат да се насладят на кадрите, както и да открият едно инспириращо интервю с нея. В него звездата на телевизия “Планета” разкрива каква е нейната тайна за успех:

“Вярвам, че тайната за успех е да бъдеш различен. Един от слоганите на моите плакати миналата година бе - “Нямам време да бъда еднаква”, така че мисля, че печелившата стратегия е да бъде различен, това е, което аз очаквам от себе си и мисля, че моите фенове също очакват от мен”.

Галена признава, че не обича да си поставя много високи цели и мечти. Предпочита да се насочва към нещата, които може да постигне в близко бъдеще. След като ги постигне, си поставя нови цели, но е убедена, че за да достигнеш определено ниво на развитие, трябва да положиш необходимите усилия. Така стъпка по стъпка превръщаш мечтите си в реалност.



“Музиката е една такава мечта за мен, исках да се занимавам с това още когато бях малко момиче - учих народно пеене, започнах да пея и в клубовете, и така стъпка по стъпка стартира професионалната ми кариера. Мога да кажа, че изминах доста дълъг път, за да сбъдна моята мечта и съм сигурна, че имам още дълъг път, който да извървя. След всяка малка победа съм уверена, че аз и моят екип можем да отидем още по-далеч”, споделя Галена.

Тя допълва, че когато вярваш в това, което правиш и го вършиш с цялото си сърце, то естествено идва при теб. Като човек, открил своето призвание, Галена споделя, че нещата, които я вдъхновяват, са любовта към музиката, към нейните приятели и страстта към всичко, което я заобикаля.

“Срещите с моите фенове и пътуванията в чужбина представляват голяма част от това, което ме вдъхновява за проектите ми. Ако трябва да обобщя, моята любов и страст към нещата, които обичам най-много, са тази специална съставка, която те превръща в личност, наистина добра в професията си”.