Фолк изпълнителите Ирена и Александър, който преди години изгряха като дует в редиците на Ара Мюзик, спечелиха място в отбора на Галена в „Гласът на България“. Те се явиха на кастингите на тъмно с хита на Миро и Анелия „Завинаги“, а изпълнението им накара Галена и Любо Киров да обърнат столовете си. Ирена и Александър имат реализирани няколко песни. Първоначално и двамата стартират като солови изпълнители, а не след дълго продуцентите им ги събират в дует. Те са заедно и в живота, имат 4-годишен син.

„С Александър се запознахме в музикалното училище в Котел, където бяхме в един клас. Аз бях инициатор на нашата връзка. Той отначало се дърпаше, ама после поддаде и вече не ме пуска толкова години. Нашата мечта е да покоряваме големи сцени и да имаме хитове. Затова решихме да се явим в „Гласът на България“. За нас това е възможност да си сверим часовниците и да проверим докъде сме стигнали. Искаме да изживеем тази тръпка. Когато сме двамата, се чувстваме по-силни“ – споделя певицата.

След изпълнението им в шоуто Галена заяви: „Много сте сладки, аз харесвам тази песен. Ако трябва да съм честна, Ирена е много по-добра и заради нея натиснах бутона и се обърнах“. Любо Киров също обоснова решението си да се обърне: „Това, че сте семейство допълнително придава сглобка на дуета ви. Аз харесвам и Александър как пее, защото и в други стилове биха се справили добре. Това ме накара да се обърна, макар да съм сигурен, че като вкус се доближавате повече до Галена“.