Фолк певицата Галена сподели пред списание „Нов фолк”, че с нейния любим Галин са готови да имат второ дете.

Лятото обаче й се работи. Първият път, когато родила, лятото била дебела, било й тежко, топло… Затова сега го е планирала за зимата.

Тя не се притеснява, че ще се наложи да прекъсне кариерата си за известно време.

"Моите фенове са доказали, че заради една бременност няма да ме предадат, а пък и аз няма да позволя да се затъжат за мен", казва Галена, пише kliuki.bg.

"Тъкмо за другото лято ще съм пак във форма, всичко съм измислила", добавя изпълнителката на хита „Тоя става”.

В момента певицата си почива, тъй като през уикенда се завърна от участие в Испания пред българската общност. Много скоро обаче ще зарадва всички с чисто нова песен и видео към нея.

Отдавна се говори, че Галена е направила кавър версия на популярен гръцки хит, но никой все още не е надушил оригинала, макар да имаше най-различни слухове по този въпрос.

Фолк звездата опроверга и клюката, че е бойкотирала наградите на списание „Нов фолк”, които се проведоха наскоро в столичен клуб. Певицата не се появи на церемонията, което породи слуха:

„Не, разбира се, че не е бойкот! Много хора ме питаха защо не съм дошла, така че нека да кажа на всички, които се интересуват: не се чувствах добре и това е единствената причина да не бъда на наградите".

Тя се обадила още същата сутрин, за да извести организаторите.

„Нямам какво да бойкотирам, никога не съм се договаряла за награди, никога не съм имала претенции за тях. Защо съм убедителна навсякъде за "Албум на годината"? Никой не може да ми го оспори това. И дори да не бях взела приза, аз знам, че моят албум си е най-добър и това е най-важното”, завършва Галена.