Всяка клубна изява на Галин предизвиква бурни емоции и много вълнение в многобройните му почитатели, а освен в България, изпълнителят е любимец и на публиката в чужбина.

Убедително доказателство за това бе гостуването на Галин в английската столица - Лондон, което се превърна в незабравим спомен за сънародниците ни на Острова. Ресторант Уникат-2 бе препълнен от млади хора, дошли да се забавляват с хитовете на своя идол. Те пяха в един глас с него, танцуваха и не пропуснаха възможността да запечатат този музикален празник в много снимки.

Галин също бе доста развълнуван и си пожела съвсем скоро отново да гостува във Великобритания и да изживее още от тези, зареждащи всеки изпълнител емоции.

В България феновете са нетърпеливи да посрещнат най-новия музикален проект на Галин, а до премиерата на видеоклипа, те могат да се забавляват с неговите песни по време на участията му. Тази вечер Царя на купона ще гостува във Варна, а утре – в Пловдив. На 4-ти март Галин е специален гост в комплекс “Планета Пайнер” в Димитровград, а на 5-ти – в София.