Броени часове преди раздаването на отличията на “Планета” Галин споделя, че очаква да бъде отличен с награда.

“Аз работих доста тази година като цяло и се надявам феновете да са благоразположени към мен и да ме зарадват. През изминалата година усещах силна подкрепа от тяхна страна – харесват песните и видеоклиповете ми, постоянно се интересуват от мен и от новите ми проекти, дават ми изключителна сила. Много съм доволен от нещата, които ми се случват напоследък” - казва той в “Автограф”.

Изпълнителят не се ангажира да даде прогноза кой ще спечели статуетката в категорията “Певец на годината”, в която и той самият участва с номинация. За себе си е щастлив, че много хора го обичат и гласуват за него.



Относно надпреварата за “Певица на годината” той споделя, че всяка една от номинираните изпълнителки е положила труд през годината - някоя повече, друга по-малко, една е направила повече песни и видеоклипове, друга примерно е попаднала на хит, без той да има видеоклип. Но всяка една певица в тази категория е достойна да грабне статуетката.

“По моите наблюдения има две-три имена, които заслужават да спечелят приза, и те са Галена, Преслава, която имаше много добри попадения през 2014 откъм песни и Джена, която тази година доказа, че е една от най-обичаните певици. Която и да е от трите, заслужава. Лично аз имам сантимент към Джена, харесвам я и като човек, и като изпълнител, особено след като успешно се включи в моя проект “С мене да вървиш”. За нея бих бил много щастлив, защото е близка до мен като темперамент и професионално виждане на нещата. Тази година тя беше много продуктивна, всичките й песни бяха хитове, няма слаба песен и определено заслужава. Пак казвам, това е мое лично мнение и не искам никого да ангажирам с него”, признава Галин, пише signal.bg.