Вчера премиера в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube направи най-новият проект на Галин – “Царя на купона”.

Феновете си отдъхнаха след дългото очакване на поредната хитова заявка на своя любимец.

Идеята и реализацията на песента заслужават адмирациите на меломаните. В проекта участват много професионалисти от различни области. Като се започне от музиката, която е създадена от Галин в тясно сътрудничество с Боби Павлов, през аранжимента – дело на Галин и Dexter и се стигне до текста, за който творчески идеи обединиха три текстописци – Мариета Ангелова, Станислава Василева и Александър Иванов.

Специалната изненада в “Царя на купона” е участието на Преслава, която внася нотка специфичност и сексапил в мелодията, присъщи на нейния тембър.

Лентата също заслужава вниманието на меломаните с оригиналната визуализация на песента, издържана в кино стилистиката. Режисьор е Кирил Киров - Кико, с когото Галин работи за първи път.

Екипът е заложил на интересен сюжет, в който се преплитат две реалности, заснети в студиата в Долна Малина и в The Cotton Club. Видеоклипът грабва вниманието от пръв поглед, а актуални реплики от сленга на новото поколение разпалват въображението и те пренасят в мини филма “Царя на купона”.

С появата на този проект Галин официално анонсира и участието си в концерта “15 години телевизия Планета” на 22 ноември.

Изпълнителят разкри, че точно “Царя на купона” ще бъде една от песните, които ще поднесе на публиката в зала “Арена Армеец”.

фотограф: Теди Грозданов