Цифровата комбинация “5,6,7,8” не е код за таен сейф, а парола към най-новия клип, с който Галин и Емануела изненадват зрителите на телевизия “Планета HD” в навечерието на 8 март и рождения ден на певеца - 12 март.

Премиерата на лентата е точно в 7 часа вечерта на 7 март и ще даде добър старт на празненствата, посветени на красивите и чаровни дами.

Идеята за песента е на Галин, който е автор и на музиката, а заедно с Емануела решават да бъдат доста провокативни и скандални в самия видеоклип. Затова им помагат и стиховете на Анастасия Мавродиева, както и аранжиментът на Dexter и Александър Николов.

Видеоклипът “5,6,7,8”, режисиран от Станислав Христов, е високобюджетен и доста мащабен. В лентата участват над 50 души, които се включват в един голям купон. В кадрите ще видим и доста еротика в сцените между Галин и Емануела, но тя е поднесена от двамата изпълнители с финес и естетика.

За първи път видеото ще бъде представено в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube - PlanetaOfficial, а в 21 часа е неговата премиера и в самата “Планета” ТВ.