Както вече писахме, фолк дивата Галена се е омъжила тайно за любимия си Галин в Тайланд.

В началото на януари двамата си подариха романтична семейна ваканция, като след Мексико и Доминиканската република, не пропуснаха да разпуснат сред спокойствието и красотата на екзотичната Азия.

Именно там си организирали ритуал, на който се врекли във вечна вярност.

Певицата дълго време криеше щастливата новина дори от най-близките си приятели, но очевидно е решила да си признае за романтичната церемония по най-лесния и тривиален начин - като качи снимка от събитието във „Фейсбук". На нея двамата с Галин са облечени в традиционни хавайски костюми, а на главите си са нахлупили златни корони. Фотосът недвусмислено е озаглавен: „Нашата тайна тайландска сватба", с което не дава много храна на въображението какво е документирано.



По-късно новината официално беше потвърдена от певицата в интервю пред сп. „Лов стайл".„Да, ние имаме годеж, но със сигурност няма да има сватба, каквато всички очакват. Всъщност ние вече се венчахме в Тайланд", сюрпризирала Галена.

Галин бил този, който държал да запазят в тайна случилото се в Тайланд, защото бил суеверен.

„Достатъчно лоши неща ни се случват, не са един и двамата тези, които ни мислят злото, да не ги предизвикваме", помолил той.

Фолк дивата пък отдавна е заявила на всеослушание, че не иска тежки и претенциозни церемонии и когато реши да каже заветното „да", предпочита весела и непринудена сватба, така че новината не е изненада за мнозина.



За брак между двойката се говореше отдавна, дори имаше слухове, че вафленият бос е купил пръстен с диамант за 10 бона на певицата още преди месеци, но пиянските й изцепки по време на участия в столични заведения охладили страстите му.

„Галена се държеше крайно своеволно и изложи Галин неведнъж с нескопосаните си флиртове, след като е прекалила с чашката. Той обаче отдава това на неизживяната младост и вече й е простил. Двамата са по-щастливи от всякога", споделят приятели на семейството.

Не е изключено скоро двамата да се сдобият и с още един наследник.

„Малкият Стефан непрекъснато ме пита кога ще си има братче или сестриче. Това, разбира се, е божа работа. Но се надявам в най-скоро време да го даря с приятел в игрите", изпусна се звездата, пише ''Всеки ден''.