Двама от най-желаните ергени – фолк изпълнителят Галин и Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от реалити формата „София ден и нощ“ са част от най-новия уеб сериал „VIRAL“, който стартира на 13 май във Vbox7. Сред останалите имена, които се включват в лентата са изпълнителките Лидия и DIONA, актьорът Мартин Смочевски, както и други български звезди.
Сериалът ще надникне в лъскавия свят на младите хора, които трупат стотици хиляди последователи с всяко свое действие онлайн. Бляскав живот с пари и слава, който крие и много опасности.


„VIRAL“ разказва историята на едно приятелство и неговата неизмерима сила. Разказва и история за така желания от всички свят на последователи, красота, влияние и богатство. Трилърът ще хвърли поглед зад кулисите на най-известните лидери на мнение в социалните мрежи, техните скрити пороци, добре пазени тайни и съкровени желания. Едно е сигурно обаче – славата може да бъде много опасна.


Най-новият проект на продуцентската компания 7Talents, която стои зад успешните уеб сериали „Следвай ме“, „Не така, брат!“, „Килерът“, „#КИФЛА“, „Апартамент 404“ и още много продукции, обещава на зрителите вълнуващ, мистериозен и драматичен сюжет с истинска провокация всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.