Певецът не крие, че е много щастлив, че новото му парче #MeGusta много се хареса от почитателите и взриви интернет пространството.

“Исках да провокирам хората, които слушат не само нашата музика. Всъщност то няма вече “нашата и вашата музика”, попа, фолка – нещата си вървят към един стил общо взето. Моята най-нова песен не е по-малко модерна от тези на актуалните изпълнители в поп музиката. Не знам какъв точно е този стил, защото той стана смесица от много неща. Аз не искам да разделям изпълнителите. Истината е, че идва нова ера, това е. Идва нова генерация, нови изпълнители. Нови неща се случват. Младото поколение е ориентирано към модерните неща. Мисля, че и аз съм модерен изпълнител и тепърва имам какво да покажа в тази насока.”

С #MeGusta певецът смята, че е изненадал своите почитатели. Въпреки че хората са били шашнати в началото.

“Не очакваха такива маймунски викове, ревове на слонове, крясъци, като хореография. Аз имах нужда от подобен тип проект. Усетих в един момент, че трябва да вдигна нивото, да направя някаква нова крачка, да надградя себе си. Имах нужда от време да направя това и да се пренастроя психически. Физически също, да се отдам на танци, тренировки, репетиции. Имах нужда да си почина малко, за да се върна вдъхновен. И така нещата са съвкупност от много работи, за да може резултатът да е положителен.”



Според Галин най-важното е човек да се труди и да се занимава с това, което му е най-много на сърце. По този начин нещата няма как да не се получават във възходяща посока.

Певецът е планирал да направи още едно хубаво парче, което да се слуша по дискотеките, но няма да бърза да го пуска. Ще си изпипа нещата.

“Имам вдъхновение в момента, имам хъс за работа. Догодина със сигурност искам да направя парче с изпълнител или изпълнителка от поп жанра, имам идеи за това. Радвам се, че музикална компания “Пайнер” и г-н Димитров ми се довериха вече изцяло за нещата, не ме спъват, а напротив, подкрепят ме. Много ми е широк кръгозорът и много се радвам, че през годините си изградихме едно взаимно доверие в името на това да вървят нещата напред и от тяхна и от моя страна. Не се чувствам ограничен, чувствам се свободен”, казва още Галин в “Автограф”.