Футболният национал Галин Иванов и красивата му съпруга Диляна Иванов посрещнаха новата година с романтичен воаяж на Малдивите. По това време с тях е и бившият италиански играч от Рома - Франческо Тоти, който също избра с половинката си да празнува в луксозния курорт на един от островите.

Паметливи припомнят, че точно преди две години на същото място Галин и половинката му Диляна се врякоха във вечна вярност и с днешна дата са празнували годишнина от сватбата на приказната дестинация, където са и в момента, става ясно от профила на спортиста в Инстаграм.

Малко преди да заминат за островната държава Иванов се прибра в родния си Казанлък, където се срещна с нуждаещи се хора, на които поднесе топъл обяд и подаръци. “Нека бъдем по-добри, по-смирени и човечни! Нека не забравяме родните си места и да опитваме по-често да правим хората щастливи!Весели празници!”, призова Галин в социалната мрежа.

През изминалата година Галин Иванов се разписа в десет от мачовете на Националния отбор за европейското първенство. Също така той се раздели и с унгарския си отбор Халадаш, след като отпадна от унгарския елит. Към момента футболистът ни е в договор със Славия, като през 2020-а е в очакване на бъдещ трансфер.