Фолк певецът Галин изплю камъчето. След като го раздава сингъл от началото на звездната си кариера, изпълнителят на "Момче без сърце" разкри, че е пазил двегодишна връзка от медийното пространство. Той умишлено не се показвал с половинката си по публични места, за да запази личният си живот в сянка.

"Личният живот трябва да си остане личен. Затова и две години опазих една връзка от обществеността и медиите. Вярвам, че една връзка няма нужда от чужди енергии отвъд твоята и нейната", заяви Галин в интервю. От години чаровникът обаче е подозиран, че е прикрит гей. Затова нищо учудващо, че така старателно крие интимния си свят. Още в началото на кариерата му жълтата преса го обвързваше с популярен столичен коафьор. Именно той бил дал тласък на реализацията му в чалга средите, запознавайки го с фолк звездата Гергана. Дали обаче тази връзка има предвид Гальо или най-вероятно и друга продължила във времето?

Певецът направи признанията пред Дани Петканов, в чието онлайн предаване си опита късмета в седмичното предизвикателство на репортера. Този път задачата беше двамата да избират измежду 10 балона, като в седем от тях има хелий. Към всеки балон има определена песен, която трябва да изпълнят, независимо дали балонът е пълен с въздух, или хелий. На младоците им се наложи да припяват с хелий „Назад, назад, моме Калино“, „Конга“ и „Антилопа“.

Между песните Галин споделя, че сред хилядите му фенове преобладават жените, но много често се случва да му пишат и мъже. Пред Дани той ще разкаже и за новата си татуировка – какво означават някои от символите и вярва ли в енергиите, които носят татусите.