Фолк изпълнителят Галин даде да се разбере, че не му пука какво мислят и говорят хората за него. Той заяви открито, че не се притеснява от факта, че хората го мислят за гей. Това стана ясно от отговор на въпрос на почитател в Инстаграм.

„Притеснява ли те факта, че те мислят за гей?“, попита последовател на добричлията, а мускулестия мъжага, отговори твърдо „Не!“.

За спорната сексуалност на Галин се шушука отдавна. Името му бе спрягано с това на един от първите спонсори на кариерата му, бизнесменът Благо Солов, който много помогна за успеха на певеца в Пайнер, припомня lifeonline.bg.

Тази зима, пък певицата Андреа, намекна за наличието на видео компромат с Галин запечатал нестандартен акт.

Каквато и да е сексуалността на изпълнителя, той все още не открил любовта. Защото на друг любопитен почитател той отговори, че си няма гадже. Въпросът „Имаш ли си гадже?“, също получи отрицателен отговор с едно самотно и категорично „Не!“. Така или иначе досега очевидни доказателства за тези съмнения не са се появили. Кариерата на Галин се развива толкова добре, че от обикновен изпълнител, той се превърна в продуцент и вече има няколко изпълнителя в своя лейбъл – Алфа Мюзик.