Снимка на Галин и неговото откритие Лидия буквално нажежи мрежата, защото именно с нея дойде една дългоочаквана новина от феновете. Певецът обяви, че ще има нови проекти от него и изпълнителите на лейбъла му, Alpha Music. Почитателите на поп-фолка не крият нетърпението си да видят на живо своите любимци, колкото се може по-скоро. Ето защо, в чат в своя официален профил в Instagram Галин сподели, че и според него е време всички да се върнем към нормален начин на живот.

Звездата на телевизия “Планета” отговори и на други въпроси, които вълнуват последователите му, като например какво би казал на Галин преди 10 години: “Нищо няма да му кажа, ще го оставя да мине през всичко - точно по същия начин. Да се забавлява и наслаждава на живота”, откровен е изпълнителят.

От чата, който Галин качи на стори, стана ясно, че все още не е срещнал истинската любов и категорично не е съгласен с твърдението, че “любовта боли”: “Измамата боли, предателството боли, загубата на любим човек боли. Тези неща не са любов. Тя е единственото нещо, което не боли.”