И Галин е бил канен за участие в новия сезон на „ВИП Брадър”.

Певецът си дал сметка, че цъфне ли в Къщата, сексуалността му ще се превърне в основна сюжетна линия на риалитито. Самият изпълнител категорично отрича да спи с мъже и не желае да му се носи слава на обратен, научи HotArena.

„Имах покана от продуцентите на предаването. И от фирмата ми се обадиха, че има интерес към мен, но аз на този етап не смятам да влизам във „ВИП Брадър”, сподели тези дни Галин.

Разбира се, като причина за отказа си той не изтъкна опасенията си, че ще го изтипосат в шоуто като обратен. Обяви друго – че отхвърлил офертата, защото в Къщата нямало да може да спазва железния си хранителен режим. Свикнал бил да яде здравословно, а във воайорското риалити това нямало как да стане – нали звездите вътре често са подложени на лишения.

Тлъстият хонорар също не бил достатъчен стимул за фолкпевеца. Според него не си струвало заради финикийски знаци да си разваля комфорта, а и този на семейството си. Говори се, че са му предлагали 80 000 лева.

Той е на мнение, че малцина фолк звезди са извлекли дивиденти от участието си в проекта на Нико Тупарев и Нова телевизия.

Единственото изключение в това отношение била Преслава. Само нейният престой в Къщата не приключил с опетняване на имиджа й. Тя дори успяла да си спечели одобрението и на тези зрители, които преди не я харесвали, смята младокът от „Пайнер”.

Въпреки, че е отказал на „ВИП Брадър” той редовно гледал предаването. А на базата на видяното стигнал до извода, че риалитито не е достатъчно позитивно.

„Не ми харесва, че шоуто започва с: „Адът е вече в Къщата! Раят е мираж!”.

Галин твърди, че би влязъл във „ВИП Брадър” най-рано след 5 години. Тогава щял да бъде по-мъдър и нямало да се остави да бъде очернен. „Озова ли се вътре, ще мисля с главата си и ще се представя така, че всички зрители да запомнят престоя ми”, споделя поп фолк изпълнителят.