Галин си спечели място сред най-актуалните изпълнители в поп фолка и непрекъснато е под светлините на прожекторите.

Затова не е чудно, че неговите почитатели искат да са възможно най-близо до своя идол и са жадни за всяка подробност, не само за професионалните му изяви, но и за неговия личен живот. Точно затова певецът не пропуска случай да ги зарадва със споделени моменти от свободното си време.

Последната снимка, която той публикува в официална си страница, веднага предизвика вълна от коментари. Певецът релаксира в център за компютърни игри и по всичко изглежда, че истински се забавлява.

Галин не веднъж е споделял, че животът му е посветен на музиката и работи с цялото си сърце и душа. Най-актуалната му песен е дуетът с неговата колежка Емануела “5,6,7,8”, който вече се наложи като 100 % хит в музикалните класации и дискотеките.

Днес се навършва точно един месец от официалната премиера на песента, а най-голямата награда за дуетните партньори е рекордната гледаемост, която видеоклипът регистрира в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Цифрите са наистина впечатляващи - за 30 дни песента е видяна от повече от 4 000 000 потребители.