Изпълнителят Галин разкрива в “Звездно”, че само ден преди рождения си ден, на 11 март ще направи своя дебют на театралната сцена. Той споделя, че е изключително развълнуван и ентусиазиран от това ново предизвикателство, и вярва, че ще оправдае очакванията на продуцента на постановката и на публиката.

“Надявам се да се справя добре, хората ще ме видят в една по-различна светлина, а дано някой ден да се случи и другата ми голяма мечта – да участвам във филм”, разкрива Галин в “Звездно”.

Певецът споделя, че е много щастлив от нещата, които са започнали да му се случват през тази година и най-вече от подкрепата на хората.

“Щастлив съм за всяко едно признание, което получавам”, откровен е Галин и не крие, че на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” се надява да получи отличието, което на него самият му се иска, но наградите никога не са били най-важното, което го е мотивирало в работата му като изпълнител.

Той е категоричен, че не е артист, който иска да бъде вкаран в някакви стереотипи, по-важното е, че има обичта и подкрепата на феновете си, за което им е много признателен.

Източник и сн.: Planeta.tv