Един от най-харесваните изпълнители, Галин, винаги е успявал да изненада публиката с хитовите заглавия, които представя.

Този път той прави реверанс към многобройните си почитатели, като се допитва до тяхното мнение относно това с кого желаят да направи дует през 2017 година. Това провокира многобройни предложения, в които всеки изказваше своята гледна точка.

“Мисля, че с Емануела би се получило добре. И двамата правят различни стилове от матрицата. Някак си по-модерни песни правят. Може и с Гергана отново да направят дует, защото двете песни с нея бяха коренно различни помежду си и като цяло в поп фолка”, гласи един от коментарите на запален почитател на Галин.

Другите му последователи в мрежата не крият надеждите си любимият им изпълнител да направи колаборация с част от водещите имена в “Пайнер” като Анелия, Деси Слава, Галена, Преслава, Джена, Константин, Фики и др.
До момента Галин има съвместни проекти с Деси Слава, Галена и Цветелина Янева, Гергана, Джена, Яница и Преслава, а какво предстои – ще разберем през 2017-та.