“За момента не съм сметнал за необходимо да покажа всичко от себе си. Искам постепенно да разкривам различни неща и лица”, това споделя Галин в новия брой на “Автограф”.

Изпълнителят коментира защо чак сега е разкрил своя талант и в композирането на песни, както и избора си да предостави своя песен на младата певица Крисия D, пише planeta.tv.

“Творчеството е най-важно за един изпълнител и ако той сам може да се грижи за своите песни и музика става малко или много независим, защото вече има поглед над нещата”, коментира Галин.

Певецът е категоричен, че за него най-важно е хората, които слушат неговата музика да са доволни от това, което прави.

“След като човек иска да се развива е нормално да инвестира в себе си”, откровен е Галин.



Така той коментира доколко важна за един изпълнител е по-качествената и по-скъпа продукция.

“При мен лично има възвращаемост, но все пак аз зад гърба си имам спонсори, както и моите продуценти от “Пайнер”, споделя Галин.

Той допълва, че за последният му до момента проект – “Един на брой” например е имал финансовата подкрепа както на популярен клуб, в който има участия, така и на продуцентите си, за което се радва, защото е нормално и в България тази практика да започва да се случва, както е по цял свят.

“За този проект бях улеснен от всяка гледна точка. Не съм мислил за нищо – нито за локация, нито за дрехи, както в първите ми клипове, където всичко минаваше през мен. А това е сериозно напрежение. Работих с истински професионалисти”, не крие Галин.

Той признава още, че уважава всичките си колеги, защото знае колко е трудно човек да се бори в този бранш.

“Аз уважавам моите колеги за това, което правят. Повечето са успели сами, както и аз, и просто няма как да заставам срещу някой, защото всички се трудим и борим”, категоричен е Галин в “Автограф”.