Галя показа заоблено коремче във вчерашния концерт на „Като две капки вода” и повдигна много въпроси дали не чака бебе, видя първи Hotnews.bg. Бившата дуетна половинка на Миро много внимава за фигурата си и дори преди началото на шоу се показа как тренира, за да е във форма до фитнес маниаците като Фики и привържениците на здравословното хранене като Маги Джанаварова.

Вчера обаче черната рокля на Галка недвусмислено разкри сериозно увеличение на коремчето й, а начина по който тя държеше ръцете си върху него-типичен жест на бременните жени, повдигна въпроса дали най-сетне тя няма да стане майка. Изпълнителката, която това лято ще стане на 42 години, се похвали че има сериозен приятел в Англия.

Вероятно нашенката се замисля, че й е време за наследник и нищо чудно да му се радва скоро. Масло в огъня около слуховете за евентуалната й бременност наля и въпроса на Зуека след изпълнението й:”Кога да чакаме Младенеца?”. Може пък певицата просто да се е отпуснала по празниците и да хапнала повече козунак и яйца. 

снимки:фейсбук Като две капки вода