Телевизионният зрител имаше възможността да се убеди в нечистоплътността на Галка по време на участието й в риалити шоуто по Нова ТВ „Вип Брадър”.

Въпреки това тогава у някои остана съмнение, че набедената в нечистоплътност Галина Курдова е станала жертва на злонамереност от хора, които просто не й симпатизират и искат да я елиминират от състезанието, припомнят отkliuki.bg

Тогава между участниците се заговори и че Галка страда от липсата на дрога в къщата, което я правело неадекватна.

Лошата лична хигиена на популярната и талантлива певица е станала повод за неласкави коментари и от страна на продавачки, работещи в столичен магазин на марката Miss Sixty.

Жените буквално са се погнусявали всеки път, когато изпълнителката се появявала в очевидно предпочитания от нея магазин, за да си напазарува дрешки.

Вестник „Уикенд” цитира анонимен потребител във форума на светски сайт във връзка с казаното:

„Работя в един от бутиците и нямате си на идея как миришат панталоните, след като Галя ги пробва.” Странният разказ продължава и с други нередности, свързани с присъствието на Галка- Малка във въпросния магазин.

Освен че тялото й излъчвало особено неприятна миризма, тя се явявала и като най-досадната клиентка на магазина. Винаги се пазаряла и искала отстъпки от цените на марковите дрехи.