Все по – усилено започна да се говори, че Галя Каризмата била пристрастена до маниакална лудост по хазарта, издават хора от светските среди.

Запознатите с най – съкровените тайни на скандално – именитата певица допълват, че все още няма доказателства дали Галка работи като стриптизьорка в лондонски пъб, или просто къса билетчета на входа.

Според български туристи в столицата на Великобритания, бившата вокалистка на ''Каризма'' изчукала точно 10 000 британски лири за една вечер в тамошно казино. Играта на рулетка дотолкова я увлякла, че ако не била нейна приятелка да я озапти, навярно наистина щяло да се наложи да се кълчи по пилона, за да си изплати загубите.

Според доносници от светските среди, именно поради нейната пагубна страст, Галя била зарязана от колегата си Миро, който въпреки сензационните си провали в личния живот, все пак демонстрира завидно богатство. Още преди години той започна да тегли чергата към себе си и цъфтеше с пълни от пари джобове, докато Галка проиграваше всичко в софийските бардаци, пише skandalno.net.

Певицата дотолкова задлъжняла на различни хора и институции, че се принудила да емигрира набързо в Лондон, за да не я удушат кредиторите в някоя тъмна вечер. Тези слухове се допълват и от нейни колеги – музиканти, повечето от които все се налагало да й заемат пари по една или друга причина. Работите на Галя били толкова зле, че дори и пр – ката й твърдяла, че не може да я открие никъде.