Галя от „Сатен” вече няма нищо общо с чаровната и сексапилна мадама, която танцуваше някога в „Шоуто на Слави”. Днес бившата балерина е зле поддържана жена, която дори плаши с външния си вид.

Кръшната в миналото тв звезда бе заснета тези дни от папараците на „Уикенд“ в супермаркет напълно неглиже - без грим и прическа. Тя обикаляше между щандовете за месо, но след дълго взиране в цените си купи само тарелка с пилешки крила /само сега - супер промоция! Сензационна цена - 3,19 лв.!/ .

Никой от останалите клиенти в магазина не я разпозна и това всъщност се оказа добре за нея. Инак хората като нищо щяха да я ожалят за небоядисаните корени и небрежно вързаната на опашка коса.

Според запознати Галя престанала да се грижи за външния си вид след тежката раздяла с дългогодишния си приятел. С бизнесмена Смилен Манов отглеждаха 7-годишната им дъщеря Карина заедно, но миналото лято връзката им зацикли и пътищата им се разделиха.

Преди няколко месеца Галя за пръв път от много години се появи пред телевизионна камера. В ефир тя призна, че славата я е съсипала.

„Не искам повече да бъда популярна, това не ми понася”, заяви бившата балерина. А по тона и погледа й си личеше, че е съвсем искрена.

След като напусна „Шоуто на Слави”, Галя се пробва като певица. Опитът й да покори музикалната сцена обаче се оказа пълен провал. Слава Богу сатенката бързо осъзна, че няма никакъв музикален талант и днес отново си изкарва хляба с танци – работи като инструктор в частна школа, пише hotarena.net.