Актрисата Ралица Паскалева се сбогува с героинята си в "Откраднат живот". Това стана ясно от епизода, излъчен във вторник вечерта. Новината потвърди и самата звезда. "Може да има и изненади в бъдеще, но кой знае... Засега Галя пътува към новия си живот.

Може зрителите някога пак да я видят, а може и да остане просто голяма част от историята на болницата" написа Паскалева в отговор на запитване на фен в социалните мрежи, с което все пак остави вратата отворена за следващи появи в поредицата. "Успех в новия живот! Ще те запомним и винаги ще те свързваме с Галето!" и "Ще липсваш, Галя!! Прекрасна доктор Стилянова" пък са само част от реакциите на зрителите.

В "Откраднат живот" тя влезе в ролята на доктор Галя Стилянова. Ралица Паскалева е част от семейството на медицинската сага още от първия сезон. В последния излъчен епизод д-р Стилянова напусна болница "Света Анастасия", за да се върне в "Свети Кирил", а в причина за решението й се превърнаха обтегнатите отношения с доскорошния й съпруг доцент Захариев (Емил Марков).

снимка:инстаграм ралица паскалева

източник:Монитор