Добри новини за всички почитатели на Game Of Thrones, следващият сезон пътува към вас.

Един от хитовете на HBO е почти готов, а за да се нагнети достатъчно обстановката, вече може да видите и официалния трейлър.

Добрата новина е, че отново ще се радваме на големите дракони. Мнозина смятат, че това ще е сезонът, в който Джон Сноу ще разбере доста интересни тайни за себе си.

И отново напомняме да не забравяте любимото мото на сериала "Всички трябва да умрат!". Официалната примиера е насрочена за 16 юли, тази година.

Трейлърът ще разкаже всичко останало

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/game-of-thrones-idva-prez-yuli.31824.htmlДобри новини за всички почитатели на Game Of Thrones, следващият сезон пътува към вас. Един от хитовете на HBO е почти готов, а за да се нагнети достатъчно обстановката, вече може да видите и официалния трейлър. Добрата новина е, че отново ще се радваме на големите дракони. Мнозина смятат, че това ще е сезонът, в който Джон Сноу ще разбере доста интересни тайни за себе си. И отново напомняме да не забравяте любимото мото на сериала "Всички трябва да умрат!". Официалната примиера е насрочена за 16 юли, тази година. Трейлърът ще разкаже всичко останало

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/game-of-thrones-idva-prez-yuli.31824.html