Членовете на прочутата британска група "Тейк Дет" били преследвани от "обекти, наподобяващи гангстери от мафията", по време на посещението си в България, съобщи онлайн таблоидът "DigitalSpy", цитира БГНЕС.

"Световноизвестните музиканти посетиха балканската страна, за да заснемат видеото на най-новата си песен "Kidz". Там обаче те привлякоха нежеланото внимание на местните гангстери", пише изданието.

"България бе избрана, защото е една от малкото останали места в Европа, където "Тейк Дет" все още не са толкова известни", сподели пред британското издание "Сън" запознат източник.

"Членовете на групата по-рано тази седмица заминаха, за да заснемат клипа си на най-голямата снимачна площадка в Европа", посочи още той.

*Take That

"Местните телевизии първоначално отбелязаха, че "Тейк Дет" са по-трудни за намиране от игла в купа сено, тъй като охраната им е прекалено засилена.

Това обаче явно не било проблем за няколко заплашително изглеждащи местни обекти, облечени в кожени якета".

"Те последваха групата от любопитство. През целите 48 часа, в които "Тейк Дет" бяха там, група от десетима мъже постоянно наблюдаваха случващото се на снимачната площадка. Беше доста смущаващо, но за радост те не установиха контакт с нас, нито пък ни поискаха пари. През целия ни престой властите ни бяха осигурили пълен полицейски ескорт", заяви източникът в интервюто си за медиите на Острова.

Снимки: Getty Images/ Guliver