Фолк певицата Андреа и издирваният от МВР подземен бос Мартин Георгиев – Джито, са имали кратък флирт преди десетина години.

Искрата пламнала в ученическия им период в Първа частна английска гимназия „Уилям Шекспир“.

Синът на Мила Универсалната е набор 1986-и, а певицата е една година по-млада от него. Двамата обаче са се обучавали в школото заедно в продължение на 4 години. Джито е бил приет в елитното учебно заведение през 2000 година, а само година по-късно Теодора, както е истинското име на чалга дивата, влязла в частното училище. Искрите между Мартин и Андреа започнали да прехвърчат едва няколко години по-късно, пише „Всеки ден“, цитира Hotarena.net.

През 2004 г. 18-годишният тогава син на бандитката Мила Георгиева си паднал по година по-малката от него блондинка. Той започнал настойчиво да я кани по срещи и да я сваля, но фолкаджийката не обърнала внимание на дребния младеж.



„Двамата са излизали само няколко пъти на кафе заедно. Теди не му се кефеше, тогава си беше паднала по един друг мъжага и поради тази причина не отговори на свалките на Мартин“, издават запознати с флирта между тогавашните тийнейджъри.

Внукът на бившия митничар №1 Христо Кулишев бил много навит на настоящата половинка на боксьора Кубрат Пулев, но тя така й не му пуснала. Тогава Мартин бил обикновено момче, а фолкаджийката – набираща популярност дъщеря на бизнесмен и моделка със скромни изяви.

В момента Георгиев е обявен за държавно издирване. Той е сочен за лидер на групата за мокри поръчки, която бе разбита на 14 януари. Мартин ръководел бандата заедно с майка си Мила Георгиева и поръчвал убийства, палежи и побои.