Финалистката в последния "Биг Брадър" Джулиана Гани вече трета седмица е на почивка на Филипините, но дори и там амбициозната сексгърла от Пловдив намери начин да се прочуе. Силиконката с най-голяма гръдна обиколка у нас взе участие в Новогодишното шоу на най-големия местен клуб "Мега Денс". Собствениците били впечатлени от атрактивната външност на Малката Джулка и настояли тя да се включи в програмата. Набързо отпечатали и постери, като нашата мома грее най-високо от всички участници в шоуто.

От снимките, които заведението публикува на официалната си страница във "Фейсбук" личи, че нашата Малка Джулка се е раздала докрай по време на първото си задгранично участие. То се е изразявало в еротични танци на сцената, а късметлията да се отърка отблизо в бюст №1 из родните географски ширини най-вероятно е случайно избран от публиката.Eстествено, сценичният тоалет на Джулиана включва минижуп и спортно потниче, което трудно е удържало пищната й гръд.

А по време на танците често е оголвало зърната й, както се вижда на една от снимките долу."Имах честта да направя първото си участие извън България точно на Нова Година! И то не къде да е, а чак в Азия!Гордея се, че дори на край света хората ми се радват и искат да работим заедно! Дано повечето ми участия в бъдеще да бъдат на такова световно ниво", пожела си Малката Джулка.

източник:ПИК