Въоръжени гaрдове пазят гроба на Уитни Хюстън.

Пазачите патрулират, за да предотвратят набезите на апашите, които се блазнят от бижутата, с които певицата бе погребана и които се оценяват на около 500 000 долара.

Явно опасността от грабежи сега е станала още по-голяма, след като семейството на покойната звезда е заръчала засилено присъствие на охраната.

Така явно близките й искат да се подсигурят от посегателства. Изпълнителката на хита I Will Always Love You, която почина на 11 февруари, бе погребана съ диамантената си брошка и обеци в златен ковчег на стойност 10 000 лири.

Семейство Хюстън са наясно, че гробът на Уитни привлича като с магнит жерлаещите бързо да забогатеят и още след погребението на 19 февруари мястото бе затворено за посещения.

Дейли Стар разкрива, че близките й са наистина притеснени сериозно от вманиачени фенове или златотърсачи, които искат да се възползват от ситуацията. А и самият факт, че под земята са скрити златен ковчег и бижута, е достатъчно примамлив, за да изкуши мнозина.

Ирония на съдбата ли е това, че Уитни, която се прочу с участието си в хита „Бодигард“, дори и след смъртта си е следвана пак от бодигардове? Или е просто логичен завършек на живота на една голяма звезда, която няма как да се спаси от славата дори и след края си.